woensdag 30 augustus 2017

Seizoen 2016-2017 afgesloten, seizoen 2017-2018 van start !

Seizoen 2017-2018 liep door tot half juli met een prachtige afsluiting in het Theater van Hakim in Haarlem, met de musical van de Bos en Duin School uit Bloemendaal.  Vanaf januari 2017 tot aan de zomer werden 48 voorstellingsdagen geboekt.

Begin Februari kwam Totaal nog een keer terug met "Dorian", 3 dagen in De Lieve Vrouw, met 20 draadloze sets en mijn X32 mengtafel bovenin de zaal.

In februari en maart kwam Toneelgroep Wergea met een spetterende lustrumvoorstelling. Een groots opgezette musical. Zo'n succes dat de aanvankelijke serie van 9 moest worden uitgebreid naar 11 voorstellingen. Fantastisch ! Met ruim 100 "zenderdagen" werkte de Miproset super stabiel, want we hebben maar een paar kleine storingen waar kunnen nemen. (1 dag 1 zender ingezet = 1 "zenderdag")

Theatergroep WIK kwam via Amersical binnen als nieuwe klant en speelde eind maart 2 dagen in het Schaffelaartheater in Barneveld. Erg leuke voorstelling !

In april kwam vaste klant Oberon Theaterproducties weer langs, met drie voorsteljngsdagen met 24 zenders, wat helaas samenviel met het Sondervick spektakel, die twee dagen in de Schalm heb ik moeten uitbesteden.

Ook een leuke klus: een minisymposium in Barneveld, met 11 beltpacks voor de rondetafelgesprekken en een draadloze handheld voor de dagvoorzitter. Eens iets heel anders !

Eind maart kwamen Maartje en Maartje van Doekproducties erbij als nieuwe klant, eerst voor de toneelgroep van UVSTV (een studentenvereniging uit Utrecht) die een musical neerzette in de Stadsschouwburg van Utrecht. dat was technisch gezien een ontzettend lastige locatie: van de 20 zenders vielen er 7 direct in storing door interferenties van buiten. Het kostte twee uur puzzelen om uiteindelijk 18 sets storingsvrij in de lucht te kunnen brengen zonder onderlinge intermodulaties.
dat was spannend, want tussen aanvang bouw en aanvang voorstelling zat maar 3 uur :-) dat zegt overigens wel iets heel moois over de professionaliteit van Doekproducties ! Die meiden weten precies wat ze doen..  In juni maak ik ze nog eens een keer mee bij een ander gezelschap.

In mei was vaste klant Podiumscool Dieren weer present met in totaal 5 aaneengesloten dagen met 16 zenders voor de drie voorstellingen van hun drie groepen kinderen. Ik doe daar ook de geluidsregie, wat een heerlijke groep is dat toch... ik zie al weer uit naar volgend jaar.

Margootje speelde op 21 maart hun jaarlijkse muziektheatevoorstelling in De Lieve Vrouw, met 10 zenders en live muzikanten, altijd erg goed gearrangeerde kleinkuns, heerlijk !

Eind mei speelde Studenten Toneelgroep Amsterdam (STA) een 100% eigen voorstelling in De Brakke Grond, Amsterdam. Imposant goed, aangrijpend, prachtige regie met fantastisch gecomponeerde muziek.

Juni en Juli: gekkenhuis: twee dagen Amersical in De Lieve Vrouw, 2 dagen Rijnlandscollege in Wassenaar, 2 dagen Oberon Theaterproducties in Alkmaar, 2 dagen De Slinger in Houten met de groep van Manuel Groothuysen, 1 dag Musical school Zuilen, Nog een keer Doekproducties in het theater van Vianen, 2 dagen grote zaal Goudse schouwburg Gouda met Iris Performing Arts, 1 dag Dansstudio Masal in theater Geesterhage in Castricum, St Martinusschool in Makkum met de jaarlijkse musical van groep 7 en 8, en tenslotte 2 dagen 24 zenders + mengtafel voor de Bos en Duinschool in het theater van Hakim.

Bijelkaar vanaf januari nog weer zo'n 650 "zenderdagen" waarbij zo'n 1300 batterijen zijn verbruikt :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten