woensdag 22 april 2015

10/11 april 2015 Sondervick Spektafel: "De dochter van de Boevenkoning"

Veldhoven "Sondervick College"

Wat een leuke voorstelling !

In theater "De schalm" in Veldhoven speelden leerlingen van het Sondervick College de voorstelling "De dochter van de boevenkoning" Een spannend verhaal over hebzucht en gerechtigheid. Prachtige mix tussen musical en "open podium" want twee retestrakke dansgroepen en een paar fantastische solisten kregen de ruimte om hun bijdrage te leveren en die waren helemaal in de context van het stuk ingepast. Heel ontroerende momenten !

www.draadlozemicrofoonshuren.nl was er bij en heeft het even zwaar gehad tijdens de eerste voorstelling. TV-Band 30 leek aanvankelijk vrij van interferentie, even later weer niet, toen leek het één probleem frequentie te zijn die ik kon wegzetten op een andere zender. Uiteindelijk gingen we de première in en openbaarde zich alsnog storing op de overblijvende drie zenders.... Balen.. Om het op te lossen waren er gewoon 2 extra units nodig.

AV Partner uit Eindhoven heeft ons uit de brand geholpen met een extra set Mipro breedband units waarmee de 2 ontbrekende zenders konden worden opgevangen. Iedereen weer blij  Daarna kon ik ook weer genieten van het spektakel

Het is de eerste keer in zo'n 150 voorstellingen dat dit gebeurt, maar op deze situatie ben ik nu ook voorbereid :-) Gaat niet weer gebeuren !




Geen opmerkingen:

Een reactie posten